Over mij

Mijn naam is Tessa Schuurman en ik ben de oprichtster van deze website. Tijdens mijn opleiding liep ik stage op een Jenaplanschool en daar ontdekte ik het plezier in bedenken en maken van eigen lessen en werkvormen. Hier kon ik mijn energie en creativiteit in kwijt en zo ging ik nadenken over wat ik verder wilde. Om mijn ideeën te kunnen delen besloot ik deze website te maken. Hier werk ik met veel plezier aan en kan ik al mijn hersenspinsels kwijt.
Na mijn studie heb ik besloten dat ik me graag verder wil ontwikkelen op dit gebied. Daarom volg ik nu de researchmaster Onderwijswetenschappen aan de universiteit van Utrecht. Op dit moment werk ik aan mijn scriptie over zelfregulerend leren.

Het leukste vind ik het bedenken en ontwikkelen van projecten met verschillende verwerkingsopdrachten. Daarom zul je op deze website veel materialen tegenkomen die vallen binnen thematisch onderwijs en waarbij verschillende vakgebieden terugkomen.
Daarnaast zorg ik tijdens mijn lessen voor veel afwisseling en voor verschillende manieren van werken. Zo zal er van alles langskomen; energizers, samenwerkingsopdrachten en werkbladen.

Naast het werken aan de website heb ik nog andere hobby’s waar ik graag wat tijd aan besteed. Zo sport ik doordeweeks en in het weekend, speel ik graag een spelletje en houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Van dit laatste zullen jullie vast wel eens wat langs zien komen op de Instagram pagina.

Heb je nog vragen of opmerkingen, stuur me dan gerust een mail via info@juffiesenmeesters.nl

over mij tessa juffiesenmeesters.nl website