Review: School agenda van A-Journal

schoolagenda a-journal

Ook dit jaar publiceert A-Journal, een jong stationery brand, een agenda geschikt voor de drukke levens van leerkrachten. Deze agenda staat naast natuurlijk de weken en maanden vol met handige checklists en lijstjes. 

A-Journal schoolagenda

Wat meteen opvalt is dat A-Journal van lijstjes en checklist houdt, net als ik. De agenda begint al meteen met ruimte voor notities, persoonlijke leerdoelen omtrent werk of opleiding en daarna volgt de planning voor augustus. Aan het begin van iedere maand en in de weken zelf is genoeg ruimte om je ‘to do’ punten op te schrijven. Ook achterin de agenda staan allerlei lijstjes zoals favoriete website, musea om te bezoeken, cadeau ideeën, en nog veel meer.

Naast genoeg ruimte voor notities is er per week ook voldoende ruimte om je afspraken op te schrijven. Door de lengte van de kolommen kun je veel kwijt op de ochtend, middag, en avond. Iets wat ik zelf altijd erg fijn vind.

De agenda heeft een goed formaat (16 x 21,5 cm) en past daarmee goed in de tas. Dankzij de harde kaft heeft zal hij ook mooi blijven in je tas. Enige nadeel is wel dat hij hierdoor wel wat zwaarder is om mee te nemen.

Enthousiast geworden? Je kunt de agenda bestellen op de website van A-Journal voor slechts 14,99.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.